Friday, May 29, 2020

Fra idé til praksis

Herunder kan ses et udpluk af de virksomheder, som har valgt LogoTag's løsninger. Denne sides primære funktion er at give jer, som virksomheder, inspiration til hvad et samarbejde med LogoTag kan medføre. Yderligere, kan disse eksempler illustrere hvordan LogoTag's cykelprodukter kan bruges i praksis.


Burger King

Burger King har her i 2011 valgt at indgå
et samarbejde med LogoTag. Igennem
dialog er Burger King's reklamecykel kommet til verden. Cyklen skal bruges som præmie i forskellige interne og eksterne konkurrencer. Derudover, har Burger
King også valgt at få lavet en matchende cykelhjelm. herigennem bliver Burger King tydelig repræsenteret i bybilledet. 

Thule

THULE kørte i foråret/sommer 2010 en landsdækkende butikskampagne, hvor de brugte en cykel fra LogoTAG i deres lancering af en ny cykelholder.
Cyklen er udstyret med
højeste kvalitets komponenter, hvilket
gør den ideel til blikfang ved forskellige events. 

Dansk Auto Hjælp

Dansk Auto Hjælp valgte LogoTag på baggrund af vores fleksibilitet. Vi
tilpassede vores produkt til deres behov. Herved, kunne Dansk Auto Hjælp tilbyde alle deres stationer mulighed for at købe cykler til en farvorabel pris. Hele
bestillings processen blev håndteret af LogoTAG. 


 

Nokia Racercykel Project

Nokia Single-Speed Project 

Nokia Citybike Project


NOKIA Danmark & NOKIA Norge


NOKIA valgte LogoTAG som samarbejdpartner, da de lancerede en stor kampagne målrettet mod "end user". Kampagnen kørte både i Danmark og Norge. NOKIA har også brugt LogoTag som samarbejdspartner, da de lancerede mobiltelefon modellen 3720 Classic. Der blev også lavet et "miljørigtigt" medarbejder tilbud, hvor medarbejderne kunne købe en NOKIA cykel til favorabel pris. Dette tilbud tog mere end 10 procent af NOKIA's medarbejdere imod.

Hvad siger Nokia om LogoTag:

Cyklerne fra LogoTag har været en stor succes for Nokia. Vi har produceret 6 forskellige modeller over de sidste 4 år. I første omgang blev de købt til lokale salgsudstillinger, men efterfølgende er de blevet brugt til butiksudstillinger og diverse lokale salgstiltag og konkurrencer. Vores Personaleforening har også lavet medarbejdercykler, hvor medarbejdere kunne købe cyklerne privat.

Peter Frank
General Retail Manager
NOKIA Denmark Copyright 2011 by LogoTAG